Tankolókártya

gpsecurity-169.jpg

Tankolókártya

Célunk, hogy vállalkozásában a gépjárművekhez kapcsolódó kiadások jelentős részét egy kézben tudhassa. Ezért szolgáltatásinkat olyan területek irányában bővitjük, amelyek ezt a szándékunkat tükrözik.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az üzemanyag jelentős költség tényező egy vállalkozás életében, és az is kézenfekvő, hogy a GPS szolgáltatást használók nagy mennyiségben használnak fel ebből az energiahordozóból. Tankolókártyás szolgáltatásunkkal nemcsak kedvezőbb áron juthatnak partnereink üzemanyaghoz, hanem a többlet tevékenységeket és a kockázatokat is a minimumra szoríthatják segítségünkkel.

Kártya igénylés menete:

Az együttműködés egy adatlap kitöltésével kezdődik.

Az adatlapon az ajánlatadáshoz szükséges információkhoz jutunk hozzá. (Ki szeretne tankolókártyát igényelni, és ezekkel a kártyákkal milyen mértékű fogyasztást és milyen felhasználási igényeket szeretne kielégíteni.)

A közölt adatok, és a publikus cégadatok valamint mérlegadatok alapján, az üzemanyagszolgáltató auditálja az adott vállalkozást. Ennek az auditnak az eredményeképpen készíti el az ajánlatát (szerződéstervezet formájában), amely nem csak a kedvezményeket, hanem már a fizetési kondíciókat is tartalmazza.
A szerződéstervezet része a kártyaigénylő. Ügyfelünknek ezeket a dokumentumokat kell a szolgáltató részére visszajutattni és megkezdődik a személyre szabott kártyák legyártása. A teljes folyamat az adatlap kitöltésétől a kártyák legyártásáig nagyságrendileg 4-5 hetet vesz igénybe.

Kártyás tankolás előnyei:

 

Ingyenes Ajánlatkérés