Székhely és iroda:
6723 Szeged,
Csongrádi sugárút 18.
Telephely:
6000 Kecskemét,
Batthyány u. 11.
E-mail:
info@gpsecurity.hu
Tel:
+36 (70) 600 7158
Slider Background

Cégünk 2005 óta megbecsült partnere a magyarországi kis- és középvállalkozásoknak. Az eltelt évek alatt partnereink jelentős megtakarításokat értek el az általunk képviselt területeken, és jutottak hozzá kedvező feltételekkel hasznos, vállalkozásukat segítő szolgáltatásokhoz.

GPS szolgáltatásunk

GPS szolgáltatásunk célja, hogy a járműparkkal rendelkező cégek olyan logisztikai információkhoz jussanak, amelyek segítségével hatékonyabban tudják üzemeltetni és felügyelni flottájukat, pontos információt kaphatnak a járművek mozgásáról, térképi alapokon a bejárt útvonalról. Fuvarozó partnereink rendszerünk segítségével az e-útdíj fizetést is intézhetik.

Flotta üzemanyag

Flotta üzemanyag beszerzésünket az teszi indokolttá, hogy a gépjárművek üzemanyagköltségét optimalizálhassuk. Bizonyos esetekben az üzemanyagbeszerzésen elért megtakarítás meghaladja a GPS szolgáltatás költségét, de természetesen mindkét szolgáltatásunk külön is igénybevehető.

Pontos ajánlatunkhoz igényfelmérésre van szükség, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére minden meglévő és jövőbeni partnerünknek. Bizom benne, hogy munkánk az Ön vállalkozásának hatékonyabb működését is segítheti a közeljövőben.

Már nem lehet sokáig halogatni a lejárt okmányok megújítását
Már nem lehet sokáig halogatni a lejárt okmányok megújítását
Január 1-től a Magyar Közlöny szerint hatályát veszti a korábbi kormányrendelet, ennek értelmében június 30-ig mindenkinek meg kell hosszabbíttatnia a lejárt okmányait, műszaki vizsgáját.
Részletek
A megfigyelés tárgya lehet személy, vagy rakomány is!
A megfigyelés tárgya lehet személy, vagy rakomány is!
Kínálatunkban olyan eszközök is megtalálhatók, amelyek önálló áramforrással rendelkeznek, így személy, vagy rakomány megfigyelésére is használható rendszerünk.
Részletek
Mit ajánlunk még?
  • Komplex ügyfélre szabott nyilvántartás
  • Nyilvántarthatók a tankolások helyei, időpontjai, az üzemanyagfogyás
  • Figyelemmel követhető a raktérhőmérséklet változásai, statisztikák és kimutatások készíthetőek amelyek hatékonyabbá és költségtakarékosabbá tehetik a járműparkok üzemeltetését
  • Rakománykövetés
Ingyenes ajánlatkérés